donderdag 14 januari 2016

Enkele reacties van de vierde-, vijfde- en zesdejaars

Woensdagnamiddag zijn we met bijna heel de groep gaan bowlingen in Lommel. Daarna zijn we gaan eten in de Mac Donalds. Woensdagavond zijn Mikey, Thomas, Jeremy en ik samen gaan snookeren in de Maxx in Neerpelt.
 Vandaag (donderdag) hebben we de hele voormiddag les gehad met de correspondenten. In de namiddag hadden we een dorpsspel met heel de groep. We gaan na school voetballen met bijna alle jongens van Luik in de sporthal en daarna gaan we samen naar Neerpelt om iets te gaan drinken. Morgen (vrijdag) hebben we diverse activiteiten.
Het was heel leuk omdat we zelf veel activiteiten hebben georganiseerd voor de uitwisselingsstudenten. Ik zou zeker nog eens meedoen met een uitwisseling omdat je de taal goed onder de knie krijgt en veel cultuur opsnuift. Thomas vindt de uitwisseling zeer geslaagd en hij wil een volgende keer zeker nog eens meedoen.

Stef & Thomas

De eerste dag hebben we kennis gemaakt met onze correspondent en het gastgezin waar we ’s avonds verbleven. De volgende dag hebben we de Star Wars ijs expeditie bezocht en een Dinoburger gaan eten.
Toen we terug in Overpelt aankwamen van een leuk verblijf in Luik zijn we gaan schaatsen en erna iets gaan drinken bij de Achelse kluis. Daarna naar huis waar we lekkere lasagne hebben gegeten. De volgende dag hebben we in de voormiddag les gevolgd en na het eten een dorpsspel  gespeeld. Waarna we nog iets hebben gedronken. Tot nu toe vinden we het een heel leuke ervaring. Het is leuk om in een gastgezin te verblijven en dingen anders doen dan dat je gewoon bent.
François en Valerie 


Rond 11 uur zijn we aangekomen in Overpelt. Toen hebben we met de hele groep gezelschapspelletjes gespeeld. Daarna zijn we samen met Alexia en Jessica naar de Mac Donalds geweest. Om 14 uur zijn we samen met de jongens naar de bowling geweest in Lommel. Het was een competitie tussen de Walen en de Vlamingen. Na het bowlen zijn we terug naar huis gegaan en toen hebben we thuis samen grappige spelletjes gedaan. Na de spelletjes hebben we gezichtsmaskertjes opgedaan! ’s Avonds hebben we samen nog gepraat en veel gelachen. De volgende dag hebben we in de voormiddag les gevolgd en in de namiddag een tocht gemaakt door Overpelt. Deze avond gaan we nog eten in de Beurs en daarna nog iets drinken in Neerpelt met de hele groep!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten